Πλούσιο και χορταστικό πρωινό έτοιμο για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Εξερευνήστε

Breakfast in Athens

seperator

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό εμπνευσμένο από την ελληνική μας παράδοση σε συνδυασμό με gourmet πινελιές..

Η ομάδα του ομίλου B Group πρωτοπορεί και σας παρουσιάζει την αποκλειστική υπηρεσία ετοιμασίας και παράδοσης εξατομικευμένου πρωινού γεύματος στο χώρο του ξενοδοχείου όπου διαμένετε, είτε στο χώρο που ενοικιάζετε στα πλαίσια του Airbnb.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε από την προηγούμενη ημέρα στη reception του ξενοδοχείου σας (εάν διαμένετε σε ξενοδοχείο), είτε με απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία στο κατάστημά μας (εάν διαμένετε σε χώρο Airbnb), το πρωινό που εσείς επιθυμείτε κι η ομάδα του B Group θα χρησιμοποιήσει τα πιο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά ώστε ν’ απολαύσετε ένα πλήρες, υγιεινό και χορταστικό πρωινό στο χώρο σας.

Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα εάν επιθυμείτε, να επισκεφθείτε το χώρο της patisserie μας, και ν’ απολαύσετε το πρωινό που θα έχουμε ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς στο κοσμοπολίτικο και οικείο περιβάλλον του ‘’B Madame’’.

Μια νέα μέρα γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεση μόλις ξεκίνησε για εσάς...

Παράδοση εξατομικευμένου πρωινού γεύματος στο χώρο διαμονής σας!

Ελέγξτε αν ο χώρος διαμονής σας εξυπηρετείται

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Δείτε επίσης

b madame view also
B Madame
Η ομάδα του B Madame σας προσκαλεί να αφεθείτε στις μικρές δόσεις γευστικής πολυτέλειας, προσφέροντας μια ευχάριστη και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στην καθημερινότητά σας.
catering view also
B Catering
Η ομάδα του B Group σας εξασφαλίζει την εγγυημένη επιτυχία σε κάθε σας σημαντική κοινωνική και εταιρική εκδήλωση.
breakfast in athens view also
Breakfast in Athens
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό εμπνευσμένο από την ελληνική μας παράδοση σε συνδυασμό με gourmet πινελιές..
agriculture view also
Agriculture
Η εκλεκτή πρώτη ύλη αποτελεί το σημαντικότερο θεμέλιο για τις γαστρονομικές μας δημιουργίες, γι' αυτό εμπιστευόμαστε τις δικές μας ελεγχόμενες καλλιέργειες
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.
Κατάλαβα! Δεν αποδέχομαι.