Προϊόντα από τον παραγωγό στο τραπέζι σας

Εξερευνήστε

Agriculture

seperator

Ο όμιλος B Group αναζητώντας συνεχώς άριστες πρώτες ύλες επενδύει συστηματικά και αποτελεσματικά στον τομέα της παραγωγής. Συνεπώς, εστιάζουμε είτε στην άμεση καλλιέργεια και παραγωγή (λαχανικά, φρούτα, μέλι κλπ.) από εμάς τους ίδιους, είτε στη μόνιμη και σταθερή συνεργασία με αξιόπιστους παραγωγούς εξασφαλίζοντάς τους μεγάλο μερίδιο αγοράς των προϊόντων τους.

Κύριο μέλημά μας είναι να γνωρίζουμε πλήρως το πόσο φρέσκια και αγνή είναι η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε. Για εμάς στον όμιλο B Group η εκλεκτή πρώτη ύλη αποτελεί το σημαντικότερο θεμέλιο για τις υψηλού επιπέδου γαστρονομικές δημιουργίες μας.

Αναλυτικότερα, το μέλι που χρησιμοποιούμε σε όλες τις συνταγές μας και στα πρωινά μας γεύματα είναι 100% δικής μας παραγωγής. Επιπλέον, το μέλι μας διατίθεται προς πώληση στο χώρο της patisserie ‘’B Madame’’, σε μια κομψή γυάλινη συσκευασία, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα τα συστατικά του.

Αναμφισβήτητα, το λάδι που χρησιμοποιούμε στις συνταγές μας είναι αγνό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας.

Τέλος, το μεγαλύτερο μέρος κατανάλωσης της φράουλας το εξασφαλίζουμε από την Μανωλάδα Ηλείας, βασισμένοι σε μόνιμη συνεργασία με τον τοπικό μας παραγωγό. Συνεπώς, δημιουργούμε πεντανόστιμες χειροποίητες μαρμελάδες γνωρίζοντας την καθαρότητα και τη φρεσκάδα των φρούτων που χρησιμοποιούμε. Τις συγκεκριμένες, ανώτερης ποιότητας, φράουλες χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις συνταγές υψηλής ζαχαροπλαστικής.

Εμπιστευόμαστε τις δικές μας ελεγχόμενες καλλιέργειες, ώστε να διατηρήσουμε σταθερή τη δική σας εμπιστοσύνη σε εμάς..

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Δείτε επίσης

b madame view also
B Madame
Η ομάδα του B Madame σας προσκαλεί να αφεθείτε στις μικρές δόσεις γευστικής πολυτέλειας, προσφέροντας μια ευχάριστη και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στην καθημερινότητά σας.
catering view also
B Catering
Η ομάδα του B Group σας εξασφαλίζει την εγγυημένη επιτυχία σε κάθε σας σημαντική κοινωνική και εταιρική εκδήλωση.
breakfast in athens view also
Breakfast in Athens
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό εμπνευσμένο από την ελληνική μας παράδοση σε συνδυασμό με gourmet πινελιές..
agriculture view also
Agriculture
Η εκλεκτή πρώτη ύλη αποτελεί το σημαντικότερο θεμέλιο για τις γαστρονομικές μας δημιουργίες, γι' αυτό εμπιστευόμαστε τις δικές μας ελεγχόμενες καλλιέργειες
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.
Κατάλαβα! Δεν αποδέχομαι.